Over lief-kaartje.nl

Welkom!

Lief-kaartje.nl is een webshop vol met mooie trouwkaarten, lieve geboortekaarten, leuke wenskaarten & nog veel meer….

Ik ben Judith en ik hou van ontwerpen en ik hou er van om mensen blij te maken met een ontwerp! Een paar jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen grafisch studio: fokkervorm. Zie www.fokkervorm.nl voor mijn portfolio. Voor een ontwerp op maat kun je altijd contact met mij opnemen.

Het is fijn om een ander te verrassen met een leuk, lief en bemoedigend kaartje. Daar fleuren mensen van op. Daarom heb ik een webshop voor kaarten geopend, zodat jij anderen kunt verrassen en bemoedigen. Want echte post blijft toch veel leuker dan een online post! Mijn kaarten zijn tijdloos, creatief en te gebruiken voor vele gelegenheden. Naast kaarten verkoop ik nog meer. Denk aan kadolabels, kadozakjes en posters. Ik streef er naar om het assortiment op lief-kaartje.nl steeds uit te breiden en te vernieuwen. Hou lief-kaartje.nl dus in de gaten en volg ons op facebook voor acties.

Bij lief-kaartje.nl ontwerp ik veel geboorte- en trouwkaarten. Vaak maak ik een ontwerp op maat, omdat deze kaarten heel persoonlijk zijn en afgestemd op het desbetreffende stel. Het is geweldig om te zien hoe blij stellen worden van een kaartje wat helemaal bij hun past. De voorbeelden van de Trouw & Geboorte kaarten kunt u in de webshop vinden. Deze kaarten kunnen op maat aangepast worden. Denk hierbij aan een ander kleurtje, een ander lettertype of een andere tekst. De trouw- en geboortekaarten staan in hun ontwerp voor 80% vast en 20% kan aangepast worden naar jullie wensen! Mocht je een kaartje kiezen uit de collectie dan bespreken we daarna de mogelijkheden.

Heb je er vragen over een ontwerp? Stuur dan een whatsapp naar 0614158776.

KvK: 53367391
BTW NL: NL001554391BB