Life style fotografie

Life style fotografie

ADEM – LIEFDE – LEVEN
De eerste adem van een baby, de liefde die je voor elkaar hebt en het leven dat je samen deelt.
Ik leg het graag voor je vast! Heb je een evenement wat je graag op de foto wilt? Ook dat kan!

Stuur mij een berichtje via judith@lief-kaartje.nl als je interesse hebt en voor de prijzen. Ik kom graag bij je langs!

 
 

Een mooie zonnige dag in het bos ...

Ik beveel Judith zeker aan…een mooie dag in het bos met als resultaat echt hele gave mooie foto’s!! Heel professioneel en een fijne tijd gehad!!

Een mooie zonnige dag in het bos ...
Alexia & Noor

Gezin

Judith heeft als fotograaf ons gezin met drie kinderen vastgelegd. Ze voelt goed aan wat wel en niet werkt en zorgt voor een ontspannen, ongedwongen sfeer. Met oog voor detail heeft zij de meest liefdevolle en vrolijke familiefoto’s gemaakt.

Gezin
Ilse

Mega blij

Judith heeft ondertussen al 4 kaarten voor ons ontworpen. Zowel onze trouwkaart als alle drie de geboortekaartjes van onze kids. We zijn mega blij met haar en hoe persoonlijk ze onze kaartjes heeft weten te maken.
Naast kaartjes maakt ze ook mega mooie foto’s! Ze is lief en creatief! Echt een aanrader je door haar te laten fotograferen.
 
Mega blij
Jedidja

Herfstshoot

Heel blij met het prachtige werk van Judith. Ze heeft het geboortekaartje van onze zoon gemaakt en afgelopen herfst een prachtige herfst shoot van mijn zoontje en mij. Judith is goed te bereiken, is flexibel en levert prachtig werk wat ze ook snel levert. Houd zich aan afspraken en communiceert snel. Judith houd rekening met jou eigen wensen maar geeft ook haar eigen creativiteit aan het werk wat ze levert. Kortom, ben je nog op zoek naar iemand die een mooie fotoshoot van jou of je familie wilt maken of op zoek naar iemand die een mooi geboortekaartje of uitnodiging voor je wil maken, zoek niet verder maar vraag Judith?

Herfstshoot
Alinde